Kérdése van? Hívjon minket! +36-1/415-210

Brainstorming

A kreatív ötletbörze a Legamasterrel kezdődik

Amikor kreatív ötleteket kell összeszedni, gyakran ötletbörze szervezése a válasz. Ha összeül ügyfeleivel vagy kollégáival, ez kiváló módja a lehető legtöbb jó ötlet felszínre hozatalának. Miközben sokféle ötletbörze létezik, mindegyiknek ugyanaz az előfeltétele, hogy elérjék a kívánt eredményt.

A hatékony ötletbörze hasznos eszközei

A legkreatívabb és egyedi ötletek gyakran az ötletbörze során kerülnek elő. Amikor az ötletek elkezdenek áramlani, egyre több jön elő, amire a többi résztvevő is további javaslatokat tesz. Ezért fontos, hogy az ötletbörze során valamennyi ötletet feljegyezzék, ideális esetben úgy, hogy mindenki láthassa azokat.

A Legamaster hasznos eszközöket kínál a hatékony ötletbörzéhez, ideértve a workshop táblákat, táskákat és kiegészítőket az ötletbörze környezetének létrehozásához. A sokoldalú multiboard például egyben kínálja a fehértábla, a faliújság és a prezentációs tábla tulajdonságait. Nagyszerű mobil megoldás az ötletbörzéhez, mivel könnyen felállítható és lebontható – tartozik hozzá egy ügyes hordozó táska is. Sok összetett, professzionális ötletbörzét vezet? A Legamaster összeállított egy speciális workshop-készletet, amihez olyan hasznos kiegészítők tartoznak, mint a szimbólumkártyák, a négyzetek és körök, prezentációs markerek, rajzszegek/gombostűk és öntapadó korongok. Hogy biztosan kéznél legyen minden, amire szüksége van.

Szeretne többet megtudni a Legamaster termékekkel megvalósítható ötletbörzéről?

Fedezze fel termékeink széles skáláját a „Termékek” fülön, és találja meg azokat az ötletbörze termékeket, amelyeket keres. Kérdése van, vagy konkrét tanácsra van szüksége? Kérjük, lépjen velünk kapcsolatba! Szívesen segítünk önnek kiválasztani azokat az ötletbörze termékeket, amelyekre szüksége van!