Brainstorming

A kreatív ötletbörze a Legamasterrel kezdődik

Amikor kreatív ötleteket kell összeszedni, gyakran ötletbörze szervezése a válasz. Ha összeül ügyfeleivel vagy kollégáival, ez kiváló módja a lehető legtöbb jó ötlet felszínre hozatalának. Miközben sokféle ötletbörze létezik, mindegyiknek ugyanaz az előfeltétele, hogy elérjék a kívánt eredményt. 

 

A hatékony ötletbörze hasznos eszközei

A legkreatívabb és egyedi ötletek gyakran az ötletbörze során kerülnek elő. Amikor az ötletek elkezdenek áramlani, egyre több jön elő, amire a többi résztvevő is további javaslatokat tesz. Ezért fontos, hogy az ötletbörze során valamennyi ötletet feljegyezzék, ideális esetben úgy, hogy mindenki láthassa azokat.

A Legamaster hasznos eszközöket kínál a hatékony ötletbörzéhez, ideértve a workshop táblákat, táskákat és kiegészítőket az ötletbörze környezetének létrehozásához. A sokoldalú multiboard például egyben kínálja a fehértábla, a faliújság és a prezentációs tábla tulajdonságait. Nagyszerű mobil megoldás az ötletbörzéhez, mivel könnyen felállítható és lebontható – tartozik hozzá egy ügyes hordozó táska is. Sok összetett, professzionális ötletbörzét vezet? A Legamaster összeállított egy speciális workshop-készletet, amihez olyan hasznos kiegészítők tartoznak, mint a szimbólumkártyák, a négyzetek és körök, prezentációs markerek, rajzszegek/gombostűk és öntapadó korongok. Hogy biztosan kéznél legyen minden, amire szüksége van.

Szeretne többet megtudni a Legamaster termékekkel megvalósítható ötletbörzéről?

Fedezze fel termékeink széles skáláját a „Termékek” fülön, és találja meg azokat az ötletbörze termékeket, amelyeket keres. Kérdése van, vagy konkrét tanácsra van szüksége? Kérjük, lépjen velünk kapcsolatba! Szívesen segítünk önnek kiválasztani azokat az ötletbörze termékeket, amelyekre szüksége van!


Honlap készítés