Kérdése van? Hívjon minket! +36-1/415-210

Egészségügy

Legamasterrel az egészségügyi ellátásban

Betegkonzultációk, csoportértekezletek, felfrissítő képzések és ellátástervezés: az ellátás biztosítása mellett a kórházak és az ellátó intézmények sok-sok értekezlet helyéül is szolgálnak. Az alkalmazotti állomány tervezése egy újabb fontos tétel a napirenden. A Legamaster segít a kórházaknak és az ellátó intézményeknek, hogy hatékonyan irányítsák az ellátást azzal, hogy az (interaktív) prezentációs és workshop segédeszközök széles skáláját kínálja. Ezek közé tartoznak a fehértáblák, a prezentációs és tervező táblák, a tájékoztató táblák és az e-Screen-ek, hogy az információt egyértelműen tudják bemutatni a betegeknek és a látogatóknak egyaránt.

 

e-Screen-ek: a betegekkel való konzultációktól a felfrissítő képzésig

A betegekkel való konzultációktól a frissítő képzésig a Legamaster e-Screen-je ideális többfunkciós segédeszköz a kórházak és az ellátó intézmények számára. Szeretne röntgenképeket digitális formátumban megjeleníteni, vagy anatómiai 3D modelleket az érintő képernyőn megnézni? Interaktív prezentációs segédeszközeivel a Legamaster segít abban, hogy az egészségügyi ellátó ágazat hatékonyan végezze munkáját.

Gondos és reális tervezés

Sok esetben a jó tervezés közvetlenül hat az ellátás minőségére. A Legamaster a tervező táblák nagy választékát kínálja a tevékenység tervezőktől a heti és havi tervezőkig. Ön testre szabhatja tervező tábláját, hogy az megfeleljen az ellátó csapaton belüli munkamódszereinek.


Szeretne többet megtudni az egészségügyi ágazatnak kínált megoldásainkról?


Fedezze fel termékeink széles skáláját a „Termékek” fülön, és találja meg azt a megoldást, amelyeket keresett. Kérdése van, vagy konkrét tanácsra van szüksége? Kérjük, lépjen velünk kapcsolatba! Szívesen segítünk önnek kiválasztani azt a terméket, amelyre szüksége van.