Kérdése van? Hívjon minket! +36-1/415-210

Kormányzat

Kormányzat: munka Legamasterrel 

Amikor irányításról és döntéshozatalról van szó, az értekezletek, a prezentációk és az ötletbörzék fontos szerepet játszanak a helyi, a regionális és az országos kormányzati testületek számára. A Legamaster termékek tökéletes megoldást kínálnak a kormányzat minden szintjén.

 

Prezentáció e-Screen-nel vagy e-Board-dal

 

A nyilvánosságnak tartott prezentáció fontos nemcsak a politikai rendezvényeken, hanem a lakossági meghallgatásokon, az önkormányzati testületi üléseken, a kormányzati konzultációknál és hasonló esetekben is. E-Screen és e-Board termékeink hozzáadott értékkel szolgálnak olyan értekezleteken, ahol engedélykérelmeket vagy építkezések tervrajzait vizsgálják, vagy ahol az önkormányzati terveket mutatják be a lakosságnak. Egyes részletek kinagyítása vagy konkrét tételek kiemelése gyakorta jó módszer, ha érveit akár egy kicsivel is meggyőzőbb módon szeretné elővezetni. Mivel ezek a termékek sínrendszereinkkel való használatra is alkalmasak, többfunkciós megoldást biztosíthatnak prezentációkhoz, értekezletekhez és ötletbörzékhez.

 

Tervezés és tájékoztatás

A kormányzati testületek egész évben számos olyan feladattal és projekttel szembesülnek, amelyeket bizonyos időpontokra kell ütemezni. A Legamaster nemcsak különféle heti, havi és éves tervezőket kínál, hanem kiegészítők választékát is, amivel ezeket testre szabhatja. A Legamaster termékskálájába vitrinek és tájékoztató táblák széles skálája is tartozik, amelyeket a célcsoportok tájékoztatásához használhatnak (például a polgármesteri hivatal előterében).

 

Szeretne többet megtudni a kormányzatnak kínált megoldásainkról?

Fedezze fel termékeink széles skáláját a „Termékek” fülön, és találja meg azt a megoldást, amelyeket keresett. Kérdése van, vagy konkrét tanácsra van szüksége? Kérjük, lépjen velünk kapcsolatba! Szívesen segítünk önnek kiválasztani azt a terméket, amelyre szüksége van.