Kérdése van? Hívjon minket! +36-1/415-210

Oktatás

Legamasterrel az oktatási környezetben

A tanítás – művészet. Művészet az órák során fenntartani a diákok motiváltságát,, ami életfontosságú ahhoz, hogy megmaradjon a figyelmük. Ezért a Legamaster hagyományos fehértáblákat, faliújságokat vagy prezentációs táblákat, valamint interaktív termékek széles skáláját kínálja, hogy segítsen önnek, a tanárnak, megragadni és megtartani .a diákok figyelmét.

 

Robosztus és tartós termékek napi használatra

Valamennyi termékünk – a fehértáblától a prezentációs táblán és az e-Board Touch-on át az e-Screen-ig – kiváló minőségű. Mivel termékeinket házon belül fejlesztettük, rendkívül magas minőségi normákat szabtunk meg, és nem kötöttünk kompromisszumot a tartósság tekintetében sem. Ennek eredményeként a Legamaster termékek ideálisak bármilyen oktatási intézményben történő napi használatra, az általános iskolától az egyetemig.

 

Digitális vagy hagyományos?

Vajon a digitális technológia átveszi a hagyományos oktatási segédeszközök helyét? Lehet, hogy hosszabb távon ez történik majd. Észrevettük, hogy a tanárok és előadók az interaktív termékek sokoldalúságát és dinamikus tulajdonságait értékelik a leginkább. Mégis a legtöbb oktatási formánál hasznos, ha a fehértáblával is lehet dolgozni. Digitális e-Board Touch termékünk például hagyományos fehértáblaként is használható. Termékeink rugalmassága az, ami a leginkább előnyös az oktatásban.

 

Szeretne többet megtudni az oktatásban alkalmazott megoldásainkról?

Fedezze fel termékeink széles skáláját a „Termékek” fülön, és találja meg azt a megoldást, amelyeket keresett. Kérdése van, vagy konkrét tanácsra van szüksége? Kérjük, lépjen velünk kapcsolatba! Szívesen segítünk önnek kiválasztani azt a terméket, amelyre szüksége van.