Kérdése van? Hívjon minket! +36-1/415-210

Üzleti világ

Legamasterrel az üzlet világában

Az információ és a tudás megosztása és összegyűjtése, a prezentáció, a tervezés és az ötletbörze csak néhány dolog, ami az üzlet világában naponta megjelenik. Mivel a Legamaster termékek rugalmasak, bármilyen helyzet konkrét igényeinek megfelelhetnek.

 

Megfelelő segédeszköz bármilyen értekezlethez

Bizonyos vállalatoknál a belső és külső értekezletek – függetlenül attól, hogy termékprezentáció, ötletbörze, workshop vagy konferencia formájában valósulnak meg – a napi élet részét képezik. A Legamaster a megfelelő segédeszközöket biztosítja bármilyen típusú értekezlethez a Magic Charts-tól az e-Board-ig, a Multiboardtól az e-Screen-ig.

 

Hatékonyság és szervezettség az ön munkájában

A Legamaster termékek széles skáláját kínálja ahhoz, hogy segítsen önnek nemcsak az értekezletek, hanem napi rutinmunkája megszervezésében és megtervezésében. E termékek közé tartoznak a megrendelésre készített tervező tábláink is: tökéletesek, ha sok munkát végez projektcsapatban. A Legamaster kiegészítői végtelen lehetőséget nyitnak meg termékeink rugalmasságának növeléséhez.

 

Szeretne többet megtudni a vállalkozásoknak kínált megoldásainkról?

Fedezze fel termékeink széles skáláját a „Termékek” fülön, és találja meg azt a megoldást, amelyeket keresett. Kérdése van, vagy konkrét tanácsra van szüksége? Kérjük, lépjen velünk kapcsolatba! Szívesen segítünk önnek kiválasztani azt a terméket, amelyre szüksége van.