Kérdése van? Hívjon minket! +36-1/415-210

Képzés

Gazdagítsa óráit Legamasterrel

Az elmúlt néhány évben a hagyományos fekete táblát sok iskolában kicserélték fehértáblára vagy digitális táblára, vagyis digitáblára. A Legamaster minden osztály számára (interaktív) megoldások sokaságát kínálja.

Tegye óráit kiemelkedővé a mi (interaktív) termékeinkkel

A digitáblák lehetőségei megtalálhatók az e-Board és az e-Screen termékekkel foglalkozó részben. Olyan rugalmas, interaktív megoldásokról van szó, amelyek bármilyen osztály igényeihez igazíthatók. E-Board és e-Screen termékeinkhez megfelelő szoftvert is adunk. Ha jobban érdekli Önt a sokoldalú fehértábla, vagy olyan konkrét oktatási anyagok, mint az emberi anatómiát, vagy a világ vagy Európa térképeit bemutató előrenyomtatott fehértáblák, akkor is jó helyen jár.

Interaktív oktatás digitáblával

Előfordul, hogy nehéz lekötni a diákok figyelmét. Ön azonban óráit dinamikusabbá téve ösztönözheti diákjait aktívabb részvételre. Sok esetben ennek kulcsa a megfelelő oktatási segédeszközök alkalmazása. Az elmúlt néhány évben a digitábla rendkívül hasznos eszköznek bizonyult az osztályteremben. A digitábla a fehértábla és a személyi számítógép előnyeit kombinálja, lehetővé téve az ön számára, hogy a digitális táblára nyomtasson, és onnan mentsen el információt, amit aztán rendkívül könnyen oszthat meg másokkal. Egyre nő a digitális oktatóanyagok skálája, így ön optimálisan használhatja a digitáblát.


A digitábla alkalmasabb a hagyományos oktatási módszerekhez, mint a személyi számítógép, mert a tanár figyelheti a diákokat és az osztályt. Ez nagy előny az oktató számítógépekhez képest, amelyeket szintén gyakran használnak az osztályteremben. A diákok kiállhatnak digitábla elé, és dolgozhatnak rajta, miközben osztálytársaik és a tanár nézik őt.


Szeretne többet megtudni a Legamaster termékekkel történő oktatásról?

Fedezze fel termékeink széles skáláját a „Termékek” fülön, és találja meg azokat a termékeket, amelyeket keresett. Kérdése van, vagy konkrét tanácsra van szüksége? Kérjük, lépjen velünk kapcsolatba! Szívesen segítünk önnek kiválasztani azokat a termékeket, amelyekre szüksége van!