Kérdése van? Hívjon minket! +36-1/415-210

Tájékoztatás

Információ megosztás: a megfelelő eszköz bármilyen alkalmazáshoz

Információt sokféleképpen lehet megosztani. Az, hogy az információ átadás milyen módszerét választja, nemcsak attól függ, hogy mit kíván átadni, hanem a célcsoporttól és a helytől is. Van egy állandó központi hely az Önök iskolájában, irodájában, üzletében vagy éttermében, ahol információt tesznek közzé a diákok, kollégák, ügyfelek vagy a vacsorázók számára? Tájékoztató és megállító tábláink hatékony megoldást kínálnak erre. A faliújságok és a poszter keretek ideális megoldást kínálnak, ha konkrét célközönséget kíván információjával elérni.

A Legamaster információs termékei mindenütt megtalálhatók

Mindenütt találkozhatott már cégünk információs termékeivel. Láthatta őket hivatalokban, iskolákban és egyesületeknél, ahol már sok éve a mi megállító rendszereinket használják különféle kombinációkban. Valószínűleg látta tájékoztató tábláinkat a szállodák recepcióin vagy térelválasztóként konferenciaközpontokban és kiállítótermekben. Poszter kereteinket sokszor használják fel reklámok megjelenítésére iskolákban (nem is említve az éjszakai klubokat, ahol gyakran találkozhat velük például a vécéajtók hátulján). Amint láthatja, a Legamaster információs termékei mindenütt ott vannak.

Információs termékek minden helyzetre

Nem meglepő, hogy mindenütt találkozhat információs termékeinkkel – azért, mert úgy tervezték meg őket, hogy minden helyzethez illeszkedjenek. A Legamasternál nem lehet gond, hogy megoldást találjon saját konkrét helyzetére.

Szeretne többet megtudni a Legamaster termékek felhasználásával történő információ megosztásról?

Fedezze fel termékeink széles skáláját a „Termékek” fülön, és találja meg azokat az információs termékeket, amelyeket keresett! Kérdése van, vagy konkrét tanácsra van szüksége? Kérjük, lépjen velünk kapcsolatba! Szívesen segítünk önnek kiválasztani azokat az információs termékeket, amelyek szüksége van.