Kérdése van? Hívjon minket! +36-1/415-210

Scrum

Hatékony munka a Scrummal

Miközben a Scrum egyre népszerűbb, mint a szoftverfejlesztők vagy az internetes és hasonló ügynökségek projektmódszere, egyre többen használják olyan területeken is, mint az értékesítés, a marketing és a pénzügyek. A Scrum megoldást kínál, ha jócskán túllépik, vagy alaposan felültervezik a költségvetést, ami gyakori probléma. A Scrumnál a projektcsapatok rövid „vágtában” kiváló minőségű, működőképes termék létrehozására összpontosítanak. A fehértáblának fontos szerepe van a Scrum projektekben csakúgy, mint a post-it céduláknak, a fehértábla markereknek, radíroknak és táblatisztítóknak.

 

Minden Scrum projekthez kell a fehértábla

A fehértábla vizualizálja a Scrum projekt teljes folyamatát. Jól szervezett Scrum táblával egyetlen pillantással áttekinhető a munkateher és a projekt előrehaladása. A színes post-it cédulák különféle oszlopokba rendezve segítenek a már befejezett, a éppen folyamatban lévő és a még elvégzendő munka nyomon követésében. Természetesen a Scrum tábla másképpen néz ki minden szervezetnél, és minden alkalmazott módszer a maga módján egyedi.

Tervezze meg a saját Scrum tábláját

Sok Scrum csapat sikeresen alakítja át a szokásos fehértáblát működőképes Scrum táblává. Néhány csapat fekete szalaggal jelöl meg négyzeteket, miközben mások szívesebben használják az előrenyomtatott fehértáblát, amire aztán markerrel írni is lehet. A Legamaster mindkét helyzetre rugalmas termékmegoldást kínál, természetesen a megfelelő kiegészítőkkel együtt.

Szeretne többet megtudni a Legamaster termékekkel segített Scrumról?

Fedezze fel termékeink széles skáláját a „Termékek” fülön, és találja meg azokat a termékeket, amelyeket keresett. Kérdése van, vagy konkrét tanácsra van szüksége? Kérjük, lépjen velünk kapcsolatba! Szívesen segítünk önnek kiválasztaniazokat a Scrum termékeket, amelyekre szüksége van.