Kérdése van? Hívjon minket! +36-1/415-210

A Legamaster

A Legamaster-ről

A Legamaster termékeivel már több, mint 60 éve követi a legújabb trendeket és fejlesztéseket a vizuális kommunikáció piacán. Ezzel hírnevet és elismertséget szerzett a vezető európai piacokon.

A Legamaster az edding csoport részeként kiváló minőségű eszközei, irodaszerei révén ott van a világ vezető gyártói között. Az edding csoport termékeit a világ több, mint 70 országában forgalmazzák.

A Legamaster elsődleges célja a hatékony és átlátható működés partnereinkkel, amely minden partnerünk számára előnyöket hoz. A Legamaster nemzetközi vállalat, helyi irodákkal és forgalmazó partnerekkel, elsősorban Európában, a Közel-Keleten és Afrikában.

Termékeinket tartósságuk és a magas minőségük teszik különlegessé. A termékfejlesztés során mindig a vevői igényeket tartjuk szem előtt. Cégünk filozófiájában már a kezdetek óta jelen van az üzleti tevékenység és a környezetért érzett felelősség közötti harmónia megteremtésének igénye.


 Jövőképünk

 Társadalmi felelősségvállalás

 Munka a Legamasternél

Jövőképünk

Egy sokoldalú családi vállalkozás részeként a világ több, mint 50 országában jelen vagyunk, 600 alkalmazottal. Cégünk fejlődésében víziónk, jövőképünk szem előtt tartása nyújt segítséget.

A mi célunk, az hogy

“kiemelkedő specialistának lenni a vizuális kommunikációt támogató termékek terén, olyannak, akit elismernek innovatív, jellegzetes és magas hozzáadott értékkel bíró termékei, a kiemelkedő minőség, a nyújtott szolgáltatások és a hozzáértő munkatársak miatt.”

Ezt a víziót támogatják márkaértékeink:

Innováció – Kiemelkedően praktikus termékek fejlesztése sokoldalú alkalmazási lehetőségekkel

Tervezés – Egyedi termékek kiemelkedő tulajdonságokkal

Minőség – Megbízhatóság és jó ár/érték arány

Ergonómia – Felhasználóbarát termékek

Tartósság – A felhasznált anyagok és a gyártási folyamat garantálja a tartósságot

Szolgáltatás – Személyes tanácsadás, kiemelkedő értékesítést követő és marketing szolgáltatás

A Legamaster az ügyfeleivel szemben mindig a világos kommunikációra és a magas színvonalú szolgáltatásokra törekszik.

 

Társadalmi felelősségvállalás

“A környezet védelmében –

a jövő érdekében.”

- Az edding csoport stratégiája -

Az edding csoport részeként csatlakozunk az edding Társadalmi Felelősségvállalásához (CSR). Közös a véleményünk az emberi jogok, a gyermekmunka, a diszkrimináció és a fenntartható környezet kérdésében.

A Legamaster Társadalmi Felelősségvállalás (CSR) elvei határozzák meg Magatartási Kódexünket. CSR elképzelésünk túlmutat a lokális vállalati hatásokon, kiterjesztjük az egész kereskedelmi folyamatra. Felismerve társadalmi helyzetünket, a Legamaster termékek és szolgáltatások értékesítése során elvárásokat támasztunk partnereink és a saját szervezetünk számára.

A CSR-t úgy képzeljük, mint egy folyamatos integrálódást a változó környezetben. A jövőbeli célunk egy módszeres és folyamatos fejlődés, amely jelentős változásokat garantál a fő CSR területeken: Társadalom, Bolygó és Profit. Folytatjuk a megkezdett erőfeszítéseket a CSR területén és továbbra is elkötelezetten tekintünk Társadalmi Felelősségvállalásunkra.

Társadalom, Környezet, Profit

Társadalom

Garantáljuk az egészséges és biztonságos munkahelyet. Az egészséges és biztonságos munkakörnyezet társadalompolitikánk kiemelt része.

Diszkriminációmentes politika

A diszkrimináció minden formáját elutasítjuk.

Emberi jogok tisztelete

A Legamaster tiszteletben tartja az emberi jogokat, melyet partnereitől is megkövetel.

Ügyfeleinkkel való együttműködés, a CSR elveink átadása érdekében

Célunk, hogy megosszuk a CSR-ről kialakult elképzeléseinket az üzleti partnereinkkel, beszállítóinkkal, érintve a CSR fő irányvonalait. Szándékunk, hogy elkötelezzük partnereinket a felelőségvállalás útján és közök értékek mentén valósítsunk meg egy fenntartható üzleti gyakorlatot.

Profit

Üzleti tevékenység és a környezet összhangjának fontossága

• Gazdaság és hatékonyság

• Egyensúly a gazdasági-, társadalmi- és környezeti célok között

Következetes vállalatirányítási rendszer

ISO 9001 Minőségirányítási Rendszer tanúsítvánnyal rendelkezünk

Környezetvédelem: kiemelkedő fontosságú a fejlesztési folyamatokban

• Az acélkerámia tábláink környezetbarát minősítéssel rendelkeznek

• A táblák kerete 100 %-ban újrahasznosítható alumíniumból készül, a műanyag részek szintén 100 %-ban újrahasznosíthatóak

• A flipcharthoz tartzó papírfelület Paper by Nature tanúsítvánnyal rendelkezik

• A Magic-Chart táblák 100 %-ban újrahasznosítható, környezetbarát anyagból készülnek

• Az általunk gyártott tollak újratöltés után újrahasználhatóak

Tiszteletben tartjuk a környezetvédelmi előírásokat

• WEEE, REACH, RoHs and DMF.

WEEE, REACH, RoHs és DMF.

Videokonferenciák: a környezetvédelem érdekében

Videókonferencia rendszerünk segítségével jelentősen csökkenthetjük az utazások számát a Legamaster és az edding központja között. Ezáltal megtakarítást érve el az üzemeanyag fogyasztás (auto, repülő) és a széndioxid kibocsájtás területén. A kevesebb utazás hatására csökkenthető a munkahelyi stress és jelentős megtakarításokat érhetünk el az utazási költségek csökkentése révén.

Felelőségteljes nyomtatás és másolás

Az általunk használt papírok 100 %-ban újrahasznosítottak és Blue Angel (Kék Angyal) címkével ellátottak. A kétoldalú nyomtatás és a digitalis technológiák használata révén jelentősen csökkentettük papírfelhasználásunkat. Amennyiben lehetséges digitalis másolatokat készítünk és nem fénymásolatokat. Az elavult nyomtatók lecserélésével, a multifunkcionális nyomtatók bevezetésével, csökkent az energiafogyasztásunk. Az általunk alkalmazott tintapatronok újrahasznosítottak.

Katalógus: FSC tanusítvánnyal rendelkező papírra nyomtatjuk

Munka a Legamasternél

Legamaster-ről

A Legamaster termékeivel már több, mint 60 éve követi a legújabb trendeket és fejlesztéseket a vizuális kommunikáció piacán. Ezzel hírnevet és elismertséget szerzett, a vezető európai piacokon.

A Legamaster az edding csoport részeként, a világ vezető gyártói között található, kiváló minőségű eszközei, irodaszerei révén. Az edding csoport termékeit a világ több, mint 70 országában forgalmazzák.

Elsődleges célunk a hatékony és világos együttműködés partnereinkkel, amely mindannyiunk érdekét pozitívan befolyásolja. Nemzetközi vállalatunk, helyi irodák és forgalmazó partnerek hálózatából tevődik össze, Európában és különösen az EMEA régióban.

Termékeinket a tartósság és a megkövetelt magas minőség teszi különlegessé. Fejlesztésnél mindig a vevői igényeket tartjuk szem előtt. Cégünk filozófiájában már a kezdetek óta megjelenik az üzleti tevékenység és a környezeti terhelés, környezetvédelem között lévő harmonikus kapcsolat.

Legamaster környezet

A Legamaster vezetése horizontális koordinációra épül, ahol az átláthatóság mindennél fontosabb. A szervezeti felépítésből adódó gyors és rövid kommunikációs útvonalak biztosítják, hogy munkatársaink rugalmasan és gyorsan reagáljanak a piaci igényekre. A Legamaster, mint márka fő értéke, a megbízhatóság, magabiztosság, segítőkészség és a széles hozzáférhetőség. Azt valljuk, hogy a kollégákkal, ügyfelekkel, beszállítókkal és szolgáltatókkal való kommunikációnak egy tisztes, nyílt és fair alapra kell épülnie.

A velünk folytatott közös munka velejárója a csapatmunka, továbbá a sokoldalú és multidiszciplináris együttműködés.