Kérdése van? Hívjon minket! +36-1/415-210

Legamaster hírek

Megjelentünk az Origó üzletrész oldalán!

2015.10.31 15:38

Eredeti cikk itt: Origo Üzletrész

 

A holland Legamaster több új vizuáltechnikai eszköze is elérhetővé vált a közelmúltban a magyar piacon, amelyek alapvetően átformálják azt, ahogyan a prezentációkról gondolkodunk. A cég által kifejlesztett színes üvegtáblákhoz 25 éves kopási garancia jár, míg az interaktív LCD paneleken akár a bemutató közben is lehet módosítani az anyagot.


Új trend a vizuáltechnikában – edzett üveg falitáblák

 

A több mint 60 éves múltra visszatekintő Legamaster megoldásai a csúcsminőséget képviselik a prezentációs eszközök között. A társaság a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően új termékeket vezetett be a piacra, amelyek már Magyarországon is kaphatók. A hagyományos vizuáltechnikai eszközöket csúcsát képviselik a cég speciális üvegből készült táblái, amelyek négy színben érhetők el. „A Legamaster üvegtáblái többek között abban különlegesek, hogy rendkívül kemények, így nem kopnak a filctollaktól. A gyártó annyira biztos a minőségben, hogy a kopásra 25 éves garanciát vállal” - mondta el Herczog Gábor, a holland társaság vizuáltechnikai eszközeinek kizárólagos magyarországi forgalmazója, a Stiefel Eurocart Kft. ügyvezető igazgatója. További specialitásuk, hogy mágneses a felületük a hátuk mögött elhelyezett fémlapnak köszönhetően, így a táblákhoz alaptartozékként járó szupererős mágnesekkel tovább bővül a szemléltetési lehetőségek köre.

 

VIDEÓ https://youtu.be/BobKI3PTsg8

 

Óriás LCD-panelek a látványos prezentációkhoz

 

Számos alkalmazási lehetőséget kínál a Legamaster másik újdonsága, az interaktív LCD panel. „Ezt a gyakorlatban úgy kell elképzelni, mint egy hatalmas táblagépet, mivel érintőkijelzővel van felszerelve, viszont 65 colos, vagy akár 84 colos méretben is kapható.

 


Ezek az eszközök alkalmasak arra, hogy interaktív módon tartsanak meg egy prezentációt, így például a bemutató közben is módosítható az anyag, köszönhetően annak, hogy többek között a YouTube és a Google képkereső is integrálva van a panelhez tartozékként adott szoftverbe” - vázolta a lehetőségeket Herczog Gábor. A Legamaster termékén egyéb interaktív szoftverek is futtathatók, így ideális megoldást jelenthet az oktatás területén is. A felhasználói élményt növeli az is, hogy a speciális LCD panelek full HD, és 4K-s, vagyis ultra nagy felbontású kijelzővel is elérhetők.

 

„Mivel az LCD panelek ipari minőségűek, akár 60 ezer órányi működésre is képesek lehetnek, szemben például a hagyományos projektorokkal, ahol a 6 ezer órás élettartam már viszonylag jó teljesítménynek számít” - fűzte hozzá a Stiefel ügyvezető igazgatója. Léteznek a Legamaster portfóliójában olyan LCD panelek is, amelyekbe az oldalukon lévő nyílásba egy mikroszámítógépet is be lehet építeni, így akár egy óriási pc-ként is használható. Professzionális eszközként az interaktív panel legalább 3 HDMI, 3 USB csatlakozóval, videó bemenetekkel, display porttal is rendelkezik. A termékből létezik vízszintes, asztal jellegű verzió is, amely például tökéletes megoldás lehet csoportmunkára, egy-egy tervrajz, ábra, egyéb dokumentum közös szerkesztéséhez.



Az alapvetően oktatási kiadóként tevékenykedő Stiefel Eurocart Kft. iskolai táblák, oktatási tablók elkészítésével kezdte tevékenységét, 2007 óta pedig már digitális tananyagokat is előállítanak, és ezzel párhuzamosan megkezdték az ezek megjelenítésére használható eszközök forgalmazását is. A társaság eddig mintegy 400 interaktív táblát és LCD panelt adott el Magyarországon, tavaly júniusban pedig a Legamaster termékeivel bővítették kínálatukat. Jelenleg az interneten keresztül értékesítjük ezeket az eszközöket, de dolgozunk a viszonteladói hálózat kiépítésén, ehhez várjuk a partnerek jelentkezését” - tette hozzá Herczog Gábor. Bővebb tájékoztatást az érdeklődők az iroda@stiefel.hu e-mail címen illetve a www.legavisual.hu weboldalon kaphatnak.